FI EN SE
Kirjaudu kanta-asiakkaana
Rekisteröidy! | Unohdit salasanasi?
ostoskori

VIHATYÖKURSSI rakentava suhde vihan tunteeseen

Takaisin Takaisin tapahtumiin

VIHATYÖKURSSI rakentava suhde vihan tunteeseen

Tapahtuma-aika

05.09.2018 klo 09.00 - 17.11.2018 klo 18.00

Tapahtumapaikka/-paikat

Suomi
Paikka: Suomi

Liput

alk. 173.00 € (sis. käsittelymaksun)

Osta lippuja


Kuvaus

VIHATYÖKURSSI

Rakentava suhde vihan tunteeseen

Koska toteutamme jokaisen valintamme ja päätöksemme käyttämällä vihan tunnetta, on Vihatyökurssi tunnetaito- ja tunnejohtajuuskoulutusta. Siksi Vihatyökurssi sopii sekä terapeuttiseksi työskentelyksi että ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi.

Jos kykenet kunnioittamaan itseäsi ja toisia, sinulla on terveet rajat. Silloin kykenet myös ilmaisemaan vihaa rakentavasti – tunnistatpa sitä tai et. Mutta jos huomaat, että siedät esimerkiksi väärinkohtelua, vaikka se satuttaa, tukahdutat vihan tunnettasi. Mikäli taas huomaat kaatavasi syyt helposti toisten niskaan, suojelet itseäsi hyökkäämällä. Huolimatta siitä, miten vihaan suhtaudut ja mitä ajatuksia viha sanana sinussa herättää, on viha joka tapauksessa meillä kaikilla oleva perustunne. Koska sen tehtävänä on suojella ja puolustaa, emme voisi elää hetkeäkään ilman sitä. 

On hyvä muistaa, että mitä tasapainoisempi suhteemme on vihan tunteeseen, sitä tietoisempaa ja sitä kautta toimivampaa tunnejohtajuutemme on. Tällöin meidän on helpompi kunnioittaa itseämme ja toisiamme sekä tulla kunnioitetuiksi.

Vihatyökurssin teemoja ovat 

  • viha yhtenä perustunteista ja sen osuus tunteiden yhteistyössä 
  • vihan negatiivinen kierre sukupolvien ketjussa 
  • kiltin, tuhman ja hylätyn lapsen erilaiset ja samanlaiset syndroomat
  • suhde omaan vihan tunteeseen: mikä toimii ja mikä ei toimi? 
  • tunnejohtajuuden (sisäisen vanhemmuuden) vahvistaminen

Rakenne

  • Kurssipäivänä alustus aiheeseen lyhyenä keskusteluluentona, jonka jälkeen työskentely jatkuu ryhmässä toiminnallisin menetelmin kunkin osallistujan vuorotellen nostaman aiheen pohjalta.

Ohjaajana toimii työnohjaaja, vihakouluttaja ja -valmentaja Jari Koponen

Vihatyökurssi kestää yhden päivän (klo 8.30-16.30) ja mukaan mahtuu enintään kymmenen osallistujaa. Minimiosallistujamäärää ei ole eli Vihatyökurssi toteutetaan, kun paikalle saapuu yksikin osallistuja.

Hinta 173,00 e (sisältää käsittelymaksun ja alv:n 24%) / henkilö. Hintaan kuuluu aamu- ja välipala sekä kevyt lounas.

HUOM! 1: Katso tarkemmat tiedot, kuten luentopaikka, ruokailut, saapumisohjeet kurssipaikkaan ja joissakin kurssipaikoissa mahdollisuus majoitukseen www.jarikoponen.fi -> Syyskiertue

HUOM! 2: Kurssimaksua ei palauteta. Mikäli et voi osallistua Vihatyökurssille sairastumisen tai muun ylivoimaisen syyn takia, muutetaan kurssille osallistuminen kahdeksi puhelinkonsultaatioksi. Ota yhteyttä sähköpostitse viimeistään 15.11.2018 varmistaaksesi puhelinkonsultaation.

 TERVETULOA!

 Jari Koponen


Järjestäjä

Jari Koponen koulutus tmi