FI EN SE
Kirjaudu kanta-asiakkaana
Rekisteröidy! | Unohdit salasanasi?
ostoskori

Elofestarit

Takaisin Takaisin tapahtumiin

Elofestarit

Tapahtuma-aika

10.08.2018 klo 18.00 - 12.08.2018 klo 02.30

Tapahtumapaikka/-paikat

Toppilan Festarit / Ykän Pub
Paikka: Toppilan Festarit / Ykän Pub
(Kapteenintie 24, 90520, Oulu)

Liput

alk. 26.00 € (sis. käsittelymaksun)

Osta lippuja


Kuvaus

 

Perinteikkäät Ykän pubin Elofestarit laajenevat tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Oulussa 10.-11.8. järjestettävän festivaalin pääesiintyjiksi on kiinnitetty suomirockin legendat Kaseva ja Wigwam Revisited, ja heitä tukemassa on monipuolinen kattaus rokkia, suomirokkia, progea, bluesia, kantria, yms. juurimusaa sekä tanssittavia lattari- ja boogaloo-rytmejä.

Kasevaa lämmittelemään on saatu samassa tehtävässä jo 70-luvulla nähty oululainen Rocket, ja oululaista pitkän linjan osaamista ohjelmaan tuo Santanaa ja muuta tanssittavaa ikivihreää 11-henkisellä kokoonpanolla esittävä Mustana. Klassikkobiisejä omaan tyyliin sovitettuna tarjoilee myös Timo Nykyrin Ukuleleorkesteri, jonka keikan kuultuaan ei ihmetytä yhtään miksi ukulele on noussut viime vuosien trendisoittimeksi.

Nuorempaa veteraaniosastoa edustaa 20-vuotisjuhlakiertuettaan käynnistelevä The Mutants, jonka groovaava 60-luvun musiikista ammentava instrumentaaligaragerock pakottaa jokaisen kuuloetäisyydelle sattuvan liikuttamaan vartaloaan rytmikkäästi. Menneiden vuosikymmenien kaikuja löytyy myös suomiprogen perinteitä nykypäivään päivittävän Suomen Tullin soundista, sekä Lokit ja Hulda Huiman-kokoonpanojen näkemyksistä suomenkielisestä rock-musiikista.

Juurimusiikin ystäville festivaaleilla on tarjota suomalaisen vaihtoehtobluesin kärkinimeksi noussut Talmud Beach, paikallinen rytmiblues-uutuus Money & Gravy, merilappilaisen kantrimusiikin mestarit Blood Sausage Boys, fingerpicking-kitaroiva Kadonnut Manner, mm. John Fogertyn laulukirjaa tulkitseva Köpöt ja 60-70-luvun americanaa versioiva Bonus.

Ohjelmaa suunnitellessa punaisena lankana on ollut tarjota yleisölle viikonlopun verran lämmintä feel good-musiikkia aitojen ihmisten esittämänä ja hyvässä seurassa nautittuna. Ykän pubin uudistuminen näkyy myös laadukkaana ja aiempaa monipuolisempana ruoka- ja juomatarjontana, joten ennusmerkit hyvälle viikonlopulle ovat vahvat. Toivotamme kaikki täysi-ikäiset juhlavieraat lämpimästi tervetulleeksi!

Koko viikonlopun päiväkohtainen ohjelma on seuraavanlainen:

 

10.8.2018 perjantai:


 - Kaseva

 - Talmud Beach

 - Rocket

 - Lokit

 - Hulda Huima

 - Money & Gravy

 - Kadonnut Manner

 

11.8.2018 lauantai:


 - Wigwam Revisited

 - The Mutants

 - Mustana

 - Köpöt

 -Timo Nykyrin Ukuleleorkesteri

 - Blood Sausage Boys

 - Bonus

 - Nina & Red Guitar


Järjestäjä

Toppilan Pojat Oy